dimarts, 15 d’octubre del 2013

"Inficcions", de Jesús Aumatell, en format digital

Jesús Aumatell, l'autor (o sia, jo), sempre que en té l'oportunitat explica que, quan va posar en marxa Emboscall, l'any 1998, ja havia plegat d'escriure, a causa d'una crisi de creativitat, o de comunicació, o d'identitat social, o de tot això alhora, que de fet es va resoldre amb l'activitat que va poder desenvoupar aleshores a Emboscall. Enmig de tot aquell desori, va anar publicant parts de la seva obra, algunes de les quals s'integraren en aquest llibre.
 
Fet amb materials d'al·luvió, d'Inficcons se'n feren diverses edicions artesanals, molt reduïdes, entre el 1998 i el 2003. L'edició que es reprodueix en aquesta ocasió, en formats digitals, és la de 2003, que l'autor va considerar definitiva. Inficcions recull, doncs, el gruix de l'obra poètica de Jesús Aumatell que ell mateix va creure que es podia editar. Ara potser creu una altra cosa, o si més no està convençut que caldria mirar-s'ho un altre cop. Tanmateix, el temor i la mandra l'aparten d'aquesta tasca, que ja farà un altre dia, si cal.

Podeu descarregar-vos el llibre com a epub (per dispositius mòbils; o a l'ordinador amb el progrma Calibre, de difusió lliure)


 
Podeu llegir-lo on-line:
 
















 





Per més informació sobre la gestió d'arxius tipus EPUB, visiteu el lloc web d'Emboscall.
Seguiu la pàgina del llibre al Facebook.
Llegiu Fragments del quadern de l'autista, de Jesús Aumatell.

2 comentaris:

  1. lees, y te invaden sentimientos encontrados, ternura, ambivalencia, tristeza, alegría, añoranza... y por encima de todo, SENTIMIENTOS.
    me gustaría tener este libro en papel ¿ es posible)
    María dolors carrillo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel comentari i per l'interès. Es van fer algunes còpies impreses del llibre, però actualment no n'hi ha estoc. Es pot imprimir (impressió per comanda). Ja li escriuré per correu electrònic per concretar-ho.

      Elimina